11 december 2021 - 30 juni 2023

EAST MEETS WEST

De expositie is verlengd tot 30 juni 2023

Expositie  met werken van kunstenaar LamaTashi Norbu

Een expositie die spreekt over tijdreizen, een transport of een vlucht, met boodschappen tussen Oost en West en tussen de momenten waarop de oosterse cultuur van Azië de Westerse ontmoet, waarbij aspecten worden vermengd en gedeeld. Het is de rationale van een voorstel om wijsheid van Oost en West samen te smelten, om een wijsheid van een renaissance van humanistische waarden aan te wakkeren en een platform van harmonie over de hele planeet te bieden.

En reis door de tijd met LamaTashi Norbu's Tijdreizigers van de kunstenaar op het Tibetaanse plateau en zijn landschappen. Schilderen en uitbeelden van vliegende mystici, eenhoorns, vlinders, engelen, meditatie van reflecties van het verlangen van de mens om de lucht in te vliegen.

De Oosterse schilder verkent de Westerse stijl met Tibetaanse onderwerpen, motieven afbeeldingen, symbolen en archtypen. Oost en West ontmoeten elkaar, omdat hun deugden aspecten, ideeën en houdingen vermengen, delen en omarmen, vooral waardevol in dit tijdperk van wereldwijde bezorgdheid , om een synergie van één mensheid, van één ruimte te creëren. 

Deel deze pagina