Ven.Tashi Norbu geeft instructie

Tibetaanse Mantra sessie

Deelnemers gaan aan de slag

Eindresultaat van een deelnemer

Groepsfoto deelnemers workshop op 11 september 2021

WORKSHOPS:

 

 

ATTENTIE   Deelnemers van de workshops van 8 augustus 2021, 14 november 2021, 1 mei 2022 en 15 mei 2022 


Tot 8 september 2022 kunnen de gemaakte kunstwerken door de deelnemers van deze wokrhops die woonachtig zijn in de gemeente Emmen hun schilderij tijdelijk inleveren bij de receptie van het museum. Je dingt dan mee naar de prijs: een origineel kunstwerk van lama  Tashi Norbu. De expositie van de ingeleverde kunstwerken is  gratis te bezichtigen in het museum vanaf 9 september 2022 van woensdag t/m zondag van 11-17 uur. De prijsuitreiking is op 18 september 2022 in het museum. Aanvang is  om 1500 uur.

 

____________________________________

 

 

Alleen op 1 of 15 mei 2022 Gratis voor inwoners  Emmen!

De workshop op 1 mei 2022 is vol

De workshop op 15 mei  2022 is vol

 

Schilder je eigen Boeddha

 

Deze workshops zijn mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Emmen en gratis voor inwoners van de gemeente Emmen.

In deze workshop leert Tashi Norbu, oprichter en artistiek directeur van het museum voor Hedendaagse Tibetaanse Kunst in het Rensenpark in Emmen de deelnemers hoe je volgens de Tibetaanse richtlijnen een Boeddha schildert. Je hoeft niet over schildersvaardigheden te beschikken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een mooi kunstwerk maakt dat je waard vind om in je huis op te hangen.

Aan de workshops is een prijs verbonden wie de beste/mooiste/creatiefste Boeddha heeft gemaakt. De hoofdprijs is een origineel kunstwerk van Tashi Norbu ter waarde van €3000

Voorafgaand aan de workshop zal Tashi Norbu een Tibetaanse meditatie sessie geven in het meditatiegedeelte van het museum.  Deze meditatie met Tibetaanse Mantra's is om een positieve atmosfeer te creëren opdat het een succesvolle dag gaat worden en alle deelnemers met een mooi zelfgemaakt kunstwerk naar huis gaan.

Na de laatste workshop vragen wij alle deelnemers van de workshops hun werk naar het museum te brengen waar vervolgens een expositie van de gemaakte werken zal plaatsvinden. Een professionele jury zal de werken beoordelen en de winnaar bekendmaken op een nader te bepalen datum.

De workshop is van 11.00 tot 17.00 uur in het museum.

De workshops zijn inclusief: museum dagentree, koffie/thee, soep en een broodje alle benodigde materiaal om een mooi kunstwerk te maken om thuis op te hangen.

Tijdens de workshops worden er foto/filmopnames gemaakt. Voorafgaand aan de workshops vragen wij je een (privacy verklaring) AVG formulier in te vullen, waarop je kan aangeven bezwaar/geen bezwaar te hebben tegen opnames waarop je eventueel te zien zal zijn. Het museum kan de beelden gebruiken voor de museum website, de museum social media (Facebook, Instagram) museum persberichten of  tv promotie doeleinden.

 

 

Biologische thee wordt aangeboden door EkoPlaza Emmen